Hvem er vi?

Bliv her klogere på virksomhedens vision, høje ambitioner og selve Complianter-teamet bag.

John Poulsen

Grundlægger og direktør

John har været i finansbranchen i 22 år, hvoraf mange timer de sidste år gik med implementering af regelsæt, vejledninger og kontroller. Udover det har John siden 2017 været medejer af en tandklinik i Hellerup. Derfor har John en nær og bred forståelse for driften af en tandklinik.

John har mere end 12 års erfaring som leder, heraf de seneste 5 år som leder for 40 personer i Danske Bank. Derfor kan John i høj grad supportere klinikejerne og klinikcheferne med de udfordringer, som en moderne leder står over for.

Birgitte Grand

CCO og Salgschef

Det er blevet til mere end 33 år i Nordea og Danske Bank inden Birgitte kom ombord i Complianter teamet. De sidste mange år var Birgitte leder for af de dygtigste rådgivere i branchen.

Birgitte er ydermere uddannet organisationskonsulent og coach og er derfor en stærk sparringspartner for klinikejerne i forhold til involvering og motivering af medarbejderne ved udrulning af Complianter systemet.

Carl Bruno Weitling

Carl Bruno Weitling

Jurist

Carl har igennem de sidste 10 år arbejdet med juridisk compliance og rettigheder, inden for alt fra legal tech til implementering af GDPR. Carl står for opdatering af regelsæt, juridisk gennemgang af fagområder, samt interne juridiske processer.

Padmapriya Ramesh

CTO – IT-Direktør

Padmapriya har lang erfaring med udvikling og implementering af softwareløsninger til internationale kunder. Padmapriya har udviklet nyskabende software for telesektoren, sundhedssektoren og industrisektoren i USA, Asien og Skandinavien.

Padmapriya leder vores team af udviklere i Danmark og Indien, og hun gør hver dag sit ypperste for at skabe en løsning, der sikrer, at tandlægerne i Danmark kan bruge tiden på at behandle tænder i stedet for administration.

Camilla Bargmann

Multimedie designer

Camilla er ved at gennemføre studiet som Multimediedesigner på Københavns Erhvervsakademi. Camillas fokus hos Complianter er at sikre, at vores system konstant simplificeres og optimeres i forhold til brugervenlighed.

Ved siden af studiet og timerne der går hos os, er Camilla også supervisor hos Hjerteforeningen.

Victor Hegelund

Multimedie designer

Victor er ved at gennemføre studiet som Multimediedesigner hos Københavns Erhvervsakademi. Victors fokus hos Complianter er at sikre sammenhæng mellem de enkelte fagområder. Dermed sikres det, at der er et naturligt flow i systemet og indhold kun skal indtastes en gang.


Vores historie

I år 2021 gjorde vi det til vores ambition at skabe en virksomhed, der kan hjælpe tandklinikkerne i Danmark med compliance. Compliance betyder “at leve op til regler og rammer”.

Over de sidste 10 år er der indført mange komplekse regelsæt for tandklinikkerne. Derfor er vi i gang med at skabe en virksomhed, som skal sikre en markant lettelse af det administrative arbejde.

Det er vigtigt for os, at vi ikke fratager den enkelte klinik friheden. Omvendt skal reglerne følges, og dét kan vi hjælpe med. Vi har ikke til hensigt at udvikle et færdigt system. Vi ønsker derimod at skabe et værktøj, som kontinuerligt udvikles i samarbejde med klinikkerne.

For at sikre, vi fuldt ud forstår hverdagen på  klinikkerne har vi indgået en aftale med fire tandklinikker i Storkøbenhavn. Disse klinikker stiller konstante krav til os og kommer løbende med input. Dette gøres for at sikre, at den komplekse hverdag, der er på en klinik, understøttes frem for at den begrænses.

Vi har valgt at have fast tilknyttede IT-udviklere, så vi konstant kan forbedre vores system og sikre, at alle vores kunder lever op til nuværende og kommende  krav.

Vores vision

Vi er en nystartet virksomhed med store ambitioner. Vi udvikler et softwaresystem, som kan supportere tandklinikkerne i Danmark, hvormed de på en overskuelig og enkel måde kan leve op til de regler og rammer, der gælder for en sund tandklinik.

Vi mener, at det skal være muligt at drive en tandklinik, hvor tiden  anvendes mest muligt på patienterne.

Vores system sikrer, at klinikken guides igennem de forskellige regelsæt, så det er let at forholde sig til tingene. Det sker via besøg på klinikkerne, med telefonsupport og teknisk støtte, hvormed der også skabes  et velfungerende kontrolmiljø. Det gælder også i forbindelse med besøg fra myndighederne.

Vores unikke system udvikles i samarbejde med flere tandklinikker, hvormed vi sikrer, at det tilpasses hverdagen i en tandklinik. 

Høje ambitioner

Vi har valgt at ansætte vores egne IT-udviklere, så vi konstant kan tilpasse systemet. Det betyder, at vi kan omfavne lige netop den enkelte kliniks behov. Det mener vi, at tandlægerne og tandplejerne i Danmark fortjener med de komplekse regler, der er indført de seneste år.

Vores ambition er at blive en vigtig samarbejdspartner for hovedparten af tandklinikkerne i Danmark. Dette vil også ske via et stærkt samarbejde med myndighederne, PTO samt Tandlægeforeningen.