fbpx
Skip to main content

Om os

Bliv her klogere på historien bag Complianter, vores vision, høje ambitioner og selve Complianter-teamet.

Vores historie

I år 2021 gjorde vi det til vores ambition at skabe en virksomhed, der kan hjælpe tandklinikkerne i Danmark med compliance. Compliance betyder lidt simplificeret “at leve op til regler og rammer”.

Over de sidste 10 år er der indført en række komplekse regler, vejledninger og bekendtgørelser for tandklinikkerne. Derfor har vi skabt en virksomhed, som er med til at give en markant lettelse af det administrative arbejde.

Det er vigtigt for os, at vi ikke fratager den enkelte klinik friheden eller ansvaret. Omvendt skal reglerne følges, og dét kan vi hjælpe med. I vil opleve et system, der er i kontinuerlig udvikling – i takt med ændring af regler og ud fra de behov/ønsker, som de klinikker der bruger Complianter systemet i hverdagen har.

Vi vil gøre vores ypperste for at sikre, at den komplekse hverdag, der er på en klinik, understøttes frem for begrænses.

Vi har valgt at have fast ansatte IT-udviklere, så vi konstant kan forbedre vores system og sikre, at alle vores kunder lever op til nuværende og kommende krav.

Om os - vores historie Complianter

Complianter teamet

Mød teamet bag Complianter og bliv klogere på de forskellige kompetencer bag virksomheden.

Birgitte Grand

CCO & Salgschef

John Poulsen

Founder & CEO

Priya Ramesh

CTO – IT-direktør

Victor Hegelund

Grafisk designer & webmaster

Camilla Bargmann

Design And Marketing Manager

Vores vision

Det er vores ambition at supportere tandklinikkerne i Danmark, så de på en overskuelig og enkel måde kan leve op til de regler og rammer, der gælder for en sund tandklinik.

Vi mener, at det skal være muligt at drive en tandklinik, hvor tiden anvendes mest muligt på patienterne.

Vores system sikrer, at klinikken guides igennem de forskellige regelsæt, så det er let at forholde sig til tingene. Det sker via besøg på klinikkerne, med telefonsupport og teknisk støtte, hvormed der også skabes et velfungerende kontrolmiljø. Det gælder også i forbindelse med besøg fra myndighederne.

Vores unikke system udvikles sammen med de klinikker, der bruger os i hverdagen. Dermed sikrer vi, at funktionerne tilpasses og videreudvikles, så de passer til hverdagen i en tandklinik – i en verden, hvor regler og behov løbende forandres.

Tandlæge bruger Complianters IT-system

Høje ambitioner

Vi har valgt at ansætte vores egne IT-udviklere, så vi konstant kan tilpasse systemet. Det betyder, at vi kan omfavne lige netop den enkelte kliniks behov. Det mener vi, at tandlægerne og tandplejerne i Danmark fortjener med de komplekse regler, der er indført de seneste år.

Vores ambition er at blive en vigtig samarbejdspartner for hovedparten af tandklinikkerne i Danmark. Dette vil også ske via et stærkt samarbejde med myndighederne og Tandlægeforeningen.

Complianter er fra starten skabt med en ligevægt mellem IT-udvikling og fokus på brugervenlighed. Vi har trukket så meget kompleksitet som muligt ud af emnerne, så alle medarbejdere på klinikken har en mulighed for at bidrage til klinikkens administration og drift.

For at sikre, at vi rammer så rigtigt som muligt med vores udvikling, får vi løbende feedback og ønsker fra vores brugere. Det er et stort mål for os, at kontinuerligt tilpasse systemet, så det bliver så understøttende for klinikkernes hverdag som muligt.

Tandlæge bruger Complianters IT-system